top of page

Rólam

zsuzsi-profil3.jpg
Gyf-specialista-logo-1024x716.jpeg

Gentischer Zsuzsa vagyok, 1975-ben születtem Budapesten. Két nagy fiam van, elváltam, szüleim már jó néhány éve nem élnek. Világ életemben arra törekedtem, hogy minél őszintébb legyek magammal és a körülöttem lévőkkel is. Törekedtem rá, hogy felismerjem és megértsem, hogy mik a legmélyebb törekvéseim, mikor érzem magam szabadnak és boldognak és mi okoz szenvedést. Az erőszak, a neheztelés és a megbékélés témái különösen fontosak számomra.

 

Fiatal koromban aktivistaként is tevékenykedtem és sok személyes fejlődést segítő módszert megismertem. Mindennek ellenére nem voltam felkészülve arra a hihetetlenül nagy fájdalomra, amit az okozott, hogy nagymamámat és szüleimet két és fél év leforgása alatt sorban elvesztettem. Nem sokkal később a házasságom is zátonyra futott.

 

Ezek a tapasztalatok arra tanítottak, hogy a veszteségek fájdalmat és lehetőségeket egyaránt tartogatnak. Mindig azt tapasztaltam, hogy egy-egy nehéz időszak közelebb vitt önmagamhoz és másokhoz, a Gyászfeldolgozás Módszer® pedig sokat segített abban, hogy megtanuljam az erős negatív érzéseket is megélni és a javamra fordítani. Régóta kerestem a módját, hogy ezt a tapasztalatomat másokkal is megosszam, mert nagyon lelkesítő számomra az a tudat, hogy az emberek szenvedésére van gyógyír, sőt, a gyász a személyes fejlődés forrásává válhat.

 

Anyukám ápolása közben meghatározó élményeket szereztem azzal kapcsolatban is, hogy mit jelent egy haldoklót az utolsó időkben kísérni. Ennek hatására elvégeztem a Napfogyatkozás Egyesület gyászcsoport-vezetői képzését is.

 

A Gyászfeldolgozás Módszerrel először egy podcast hallgatása közben találkoztam, és egyből éreztem, hogy mekkora igazság rejlik ebben az egyszerű, cselekvésorientált megközelítésben. A specialista képzést 2022 nyarán végeztem el.

Kapcsolat

Ha szeretnéd a Gyógyulás a gyászból c. könyv cselekvésprogramját a segítségemmel végigcsinálni, vagy bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress meg, hogy megbeszéljük a részleteket!

 

Az alkalmakat a Széna téren, egy csendes, nyugodt helyen tartom.

 

Ha szeretnél többet megtudni a módszerről, akkor ajánlom, hogy kezdd el olvasni a könyvet, amit itt tudsz beszerezni. »»

bottom of page