top of page

Az intuíció hatalma

Ha feldolgozatlan, elnyomott vagy tabusított negatív érzések vannak bennünk, akkor előfordulhat, hogy a zsigeri megérzéseinktől is el vagyunk vágva. Az intuíció egy azonnali és pontos jelzőrendszer, amit ha figyelmen kívül hagyunk, biztos, hogy később megbánjuk. A zátonyra futott kapcsolatok nagy részében az emberek már jóval azelőtt tudják, hogy a dolog nem fog működni, hogy a kapcsolat tönkremenne. Sőt, sokszor már azelőtt tudják, hogy a kapcsolat egyáltalán létrejött volna, valamiért mégis belemennek és aztán benne is maradnak.Ez a jelenség nagyon gyakori: az emberek 80%-a mondja azt magáról, hogy egy vagy több alkalommal figyelmen kívül hagyta a megérzéseit.  Ez nem jelenti azt, hogy egy kapcsolatban nem kell kompromisszumokat kötni és nem kell dolgozni érte. Csupán arról van szó, hogy két ember tényleg való-e egymáshoz, mert rengeteg az olyan kapcsolat, aminek igazából sose kellett volna létrejönnie. 


Veled előfordult már, hogy tudtad, hogy valaki nem igazán hozzád való, mégis vele maradtál, ami később szakításhoz vezetett?

Ha feldolgozod a korábbi kapcsolatokból maradt érzelmi fájdalmat, akkor jobban hozzá fogsz férni a megérzéseidhez is, és lehetőséged lesz egy valóban hozzád illő társat találni. 


Ha szeretnél dolgozni korábbi kapcsolataidon, hogy ne a múltbéli veszteségek határozzák meg jövőbeni választásaidat, akkor keress meg és tanuld meg velem a Gyászfeldolgozás Módszert!

14 views0 comments

コメント


bottom of page